Tražite dodatni/honorarni  posao?

Tražimo tim stručnjaka za podršku djeci s teškoćama u razvoju (osnovnoškolci) i odraslim  osobama s tjelesnim oštećenjem u sklopu poludnevnog boravka pri Centru za pružanje usluga u zajednici Varaždin!

Profil osoba koje trebamo su psiholog/inja, edukacijski rehabilitator/ica i logoped/inja koji su senzibilizirani i educirani za rad s navedenim korisničkim skupinama. Poslovi koje bi kao stručnjaci radili su stručne procjene svake od struka, otkrivanje teškoća, procjena potreba za podrškom, provođenje podrške, programa i postupaka koji potiču razvoj pojednih područja, ublažavnje postojećih i sprečavanje dodatnih poteškoća, savjetovanje, rad s roditeljima po potrebi kako bi se naši osnovnoškolci i osobe s invaliditetom lakše integrirale u sve segmente lokalne zajednice!

Zainteresirane kandidate molimo da nam elektroničkim putem na e-mail: info@cuz-vz.hr pošalju zamolbu sa kratkim motivacijskim pismom, životopisom te dokazom o stručnoj spremi i potvrdom o dodatnim  stručnim usavršavanjima ako ih imate! Javite nam se do 09.03.2021. godine!

Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije na 042/420-825 ili 099 544 3816.

Add your thoughts